Leader CCLD

Yλοποίηση αναπτυξιακών στρατηγικών προκειμένου να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά οι οικονομικές, κοινωνικές, περιβαλλοντικές και δημογραφικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι αγροτικές περιοχές.

Medeat Άξονας 4

Ανάπτυξη τοπικών, ενδοπεριφερειακών και διακρατικών δράσεων συλλογικού ενδιαφέροντος, για την επίτευξη συνεργιών και τη δημιουργία ολοκληρωμένων παρεμβάσεων στον τομέα του γαστρονομικού πολιτισμού.

ΤΑΠΤΟΚ ΠΑΑ-ΕΚΤ

Συνδυασμός δράσεων που υποστηρίζουν την επιχειρηματικότητα, ενισχύουν την απασχόληση, προάγουν την κοινωνική οικονομία και συμβάλλουν προς την κατεύθυνση αύξησης της Κοινωνικής Συνοχής.

Eνημερωθείτε για τα βασικά στοιχεία που θα ληφθούν υπόψη στον σχεδιασμό του νέου Τοπικού προγράμματος LEADER/CLLD

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ LEADER/CLLD 2023-2027

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το νέο πρόγραμμα LEADER CLLD 2023-2027

Nέα & Ανακοινώσεις

Θεματικό Εργαστήριο με θέμα την ανάδειξη του «τίμιου» και ποιοτικού προϊόντος, ως τουριστικός και γαστρονομικός προορισμός

Η Αναπτυξιακή Νομού Ημαθίας Α.Ε. Α.Α.Ε. ΟΤΑ καλεί τους ενδιαφερόμενους για συμμετοχή σε ένα (1) διήμερο Θεματικό Εργαστήριο με θέμα την ανάδειξη του «τίμιου» και ποιοτικού προϊόντος, ως τουριστικός και ...

Περισσότερα

Η Αναπτυξιακή Νομού Ημαθίας Α.Ε. Α.Α.Ε. ΟΤΑ καλεί ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες ή εργαζόμενους στον τουρισμό, παραγωγούς τοπικών προϊόντων, τυποποιητές, οικοτέχνες, συλλόγους με αντικείμενο τη γαστρονομία και τον τουρισμό, να συμμετέχουν υποβάλλοντας ...

Περισσότερα

Η ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. προσκαλεί τους κοινωνικούς φορείς της Ημαθίας που ασχολούνται με θέματα καταπολέμησης της φτώχειας, των διακρίσεων και του κοινωνικού αποκλεισμού, σε ενημερωτική σύσκεψη διαβούλευσης για το σχεδιασμό του ...

Περισσότερα
Τεληγιαννίδης Θεόφιλος
Πρόεδρος ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε.

ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε.

Αγαπητοί κυρίες και κύριοι,

Η ανάπτυξη είναι μια διαρκής προσπάθεια μέγιστης και αποτελεσματικής αξιοποίησης των ευκαιριών που παρουσιάζονται κατά περιόδους, στο πλαίσιο μιας καταγεγραμμένης και σταδιακά υλοποιούμενης στρατηγικής.

Μια περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη που εδράζεται στις αναγκαίες υποδομές και κινητοποιεί το παραγωγικό δυναμικό, δίνει ίσες ευκαιρίες στους πολίτες και προϋποθέτει ισχυρή και ενεργή εταιρική σχέση.

Οι Αναπτυξιακές Εταιρίες, αποτελούν τη βούληση των τοπικών φορέων και των κοινωνιών, για το είδος, τον τρόπο και τη διαδικασία προώθησης της περιφερειακής και τοπικής ανάπτυξης.

  • Ανοίγουν νέους δρόμους, πρωτοστατούν, τολμούν, με στόχο την επιχειρηματικότητα και τη δημιουργία νέων και βιώσιμων θέσεων εργασίας, παρά την κρίση που διανύει η χώρα μας.
  • Ενισχύουν τις συμμαχίες με την κοινωνία και τους θεσμούς
  • Στοχεύουν στην ενεργή συμμετοχή για ένα «μέτωπο ανάπτυξης» μαζί με τους εταίρους της περιοχής.
  • Είναι τα σημαντικά εργαλεία της αυτοδιοίκησης και του ιδιωτικού τομέα.
  • Λειτουργούν σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, ως πυρήνες συγκέντρωσης τεχνογνωσίας ανθρώπων με αγάπη και απόφαση να μείνουν και να προσφέρουν στον τόπο τους.

Στην προσπάθεια αυτή, που στην Ημαθία και την Κεντρική Μακεδονία υλοποιείται στοχευμένα και προγραμματισμένα, οι άνθρωποι και οι δομές έχουν πρωτεύοντα ρόλο.

Η Αναπτυξιακή Νομού Ημαθίας Α.Ε. Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α. και τα στελέχη της, έδειξαν στο παρελθόν -των μεγαλύτερων ευκαιριών- την αξία και τη δυναμική της, με έργο ορατό και χειροπιαστό σε όλες τις πλευρές του νομού μας.

Σήμερα η ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. συνεχίζει, με την ίδια εργατικότητα, υπευθυνότητα και σύνεση, να αποτελεί ένα σημαντικό και αναντικατάστατο εργαλείο για την περιοχή μας, που καλείται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε, αυτό θα κάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Ο Πρόεδρος

 

Προγράμματα
23
+ Προγράμματα
Συνεργασίες
15
+ Συνεργασίες
Ωφελούμενοι
350
+ Ωφελούμενοι
Έργα που υλοποιήθηκαν
540
+ Έργα που υλοποιήθηκαν
Επικοινωνήστε μαζί μας
Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Ελληνική Δημοκρατία

Ελληνική Δημοκρατία

Τοπικό Πρόγραμμα LEADER Ημαθίας

Τοπικό Πρόγραμμα
LEADER Ημαθίας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε